Élet-Stílus

Keresztes Ildikó bőrszerkóban lépett kifutóra

Hatalmas sikert aratott a Sugarbird bemutatóján az énekesnő.

Gyönyörű koktélruhák és kabátok, szexi fehérneműk, alakot kiemelő darabok, csillogó anyagok és rafinált szabásvonalak, azaz nőiesség mindenekfelett: ez jellemzi az immáron ötös fogattá bővült Covergirls, azaz Bódi Sylvi, Dukai Regina, Horváth Éva, Zimány Linda és Debreczeni Zita idei őszi-téli kollekcióját. A bemutatón először lépett kifutóra együtt az öt lány, ám az est igazi meglepetése Keresztes Ildikó volt, aki profikat megszégyenítő módon mutatta be a dögös darabokat, s végig elemében volt a színpadon…

Bódi Sylvi, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Horváth Éva és Zimány Linda Jagasics V. Csonka Hedvig vezető divattervezővel közösen kreált 2010-es őszi-/téli kollekcióját a zene inspirálta és célja, hogy a meglehetősen nőies darabokkal az igazi nő meg tudja mutatni önmagát. Sylvi ruháinál a fekete szín és a csillogó anyagok, mint például a selyem és a szatén dominálnak. Regina szögre akasztotta a sportos darabokat, s saját bevallása szerint bizonyosan a korral jár, de a nőiesebb ruhákat részesíti előnyben. Éva új ruhái habkönnyű, lenge és buggyos anyagból születtek. Linda továbbra is hangsúlyozza macskanő-mivoltát testre simuló darabjaival. Zita nagyszerűen beilleszkedett a csapatba, ugyanis az ő darabjai is a nőiséget hangsúlyozzák.

Bencsik Tamara forró produkciója nyitotta a több szempontból is különleges és emlékezetes bemutatót, amelyen végre először szerepelt együtt a Debreczeni Zitával kiegészült Covergirls. Az énekesnő sokat mutató szexi bodyban adta elő azt a dalt, amelyet DJ Sterbinszky külön erre az alkalomra írt Tamarának.

Az est igazi meglepetése Keresztes Ildikó volt, aki energiabombaként robbant a kifutón: az énekesnő végig mosolyogva mutatta be a Covergirls legdögösebb darabjait. Az RTL Klub X-Faktorának mentor-nagyasszonya igazán elemében volt a bemutatón, még léggitározott is a fotósok legnagyobb örömére.

„Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam. Többen azt mondták, úgy viselkedtem a kifutón, mintha világ életemben modellkedtem volna. Megjegyezték, milyen jól néztem ki, én pediág azon csodálkoztam, hogy eddig ezt nem vették észre” – nevetett az énekesnő, aki megjegyezte, a tornász múlt és a színpadi rutin nagyban hozzájárult a sikeréhez.

„Besöpörtem a jóleső bókokat és bevallom őszintén, kedvet kaptam a dologhoz. Elképzelhető, hogy még felbukkanok a kifutón” – tette hozzá.

A bemutató a zene jegyében telt, s ezt nemcsak az énekesnők szereplése jelentette: az est hangulatáért felelős Roxy DJ-k is kaptak egyedi tervezésű, kizárólag az ő személyiségükre szabott Sugarbird pólót, amelyben büszkén vonultak kifutóra a lányokkal.

Az új kollekcióra a Király család is kíváncsi volt, Hajas László pedig gratulált a tervezőként most debütáló Debreczeni Zitának, akinek azért is fontos volt az esemény, mert unokahúga, Dóra is kifutóra lépett vele együtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik