Élet-Stílus

Tyra Banks neccharisnyval a fején bulizott

Álarcos modellekkel volt tele a Vouge magazin 90. születésnapi bulija. Szinte egy évszázadot átölelő múltra tekint már vissza, nem hiába nevezik a divat Bibliájának!

A francia Vogue címlapján már álarcban pózol a roppant vonzó Lara Stone, s a lap főszerkesztőjének, Carine Roitfeldnek kifejezett kérése volt a vendégek felé, hogy kövessék e szexi példát! Így csupa extravagáns szépség érkezett a patinás Pozzi di Borgo párizsi hotel aulájába, ahonnan egyenesen egy fergeteges party és fotósok kereszttüze várta őket.

A 30 éves Gisele Bündchen egy gyönyörű fekete estéjiben jelent meg, amit hosszú kesztyűvel és a szeme körül kört formázó fél maszkkal egészítette ki. Natalia Vodianova fekete ruhája csupa lágy csipke, enyhén áttetsző és nagyon légies volt. Az áttetsző álarc semmit nem vett el kislányos vonásaiból. Alessandra Ambrosio inkább a skarlát színre szavazott, ami szenvedélyes kisugárzását csak felerősítette, a macskás szemfestés pedig a végzet asszonyává tette erre az estére. Lily Donaldson szintén a pirosra esküdött a ruházata színét és a rúzs választását illetően is. Ebben az áttetsző betétekkel tarkított ruhában filmcsillagra emlékeztetett. Volt, aki zöldet választott, mint Lara Stone kis fekete álarcal, de volt aki igencsak kilógott a sorból, mint a 36 éves Tyra Banks saját készítésű álarcával. A kreálmány, amit viselt nem másból készült, mint egy, az egész fején kifeszülő necc harisnyából.

Dita Von Teese sem hagyta otthon darázsderekát és fekete mini ruháját. Karolina Kurkova egy csipke szalagot feszített ki a szeme elé, természetesen ő is feketében hódított. Kate Moss pedig a drogelvonós korszakát idézve, zilált style-lal, kócosra fésülten érkezett a partira.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik