Élet-Stílus

Madonna nagymellű háziasszonyként pózol a Dolce & Gabbana reklámfotózásán.

Ismét bebizonyította a Pop Nagyasszonya, hogy nem lehet őt lesöpörni csak úgy!

Jöhet itt Beyonce meg Lady Gaga, mint két nálánál fiatalabb, igazi átváltozó művész! Madonna 52 évesen is Madonna marad!

Barátságuk már húsz éves múltra tekint vissza a tervezőpárossal, Domenico Dolcével és Stefano Gabbanával. Idén pedig ennek a régi barátságnak köszönhetően Madonna a Dolce & Gabbana 2011-es, Tavasz/ Nyári kollekcióját népszerűsíti Steven Klein fotósorozatán.

A képek szellemiségét az érett olasz háziasszony ihlette, amihez valljuk be, Madonnának nem lehet sok köze a való életben. A művészien beállított fotókon hol mosogat, asztalon ülve eszik, vagy az ellentmondásokat erősítve, épp ágyon pózol alig bugyiban. Nyakában keresztet, csuklóján kabbalisták karkötőjét, s orrán D&G napszemüveget visel, csak hogy bábeli legyen a zűrzavar. S Madonnát elnézve biztosra veszem, nem ez lesz az utolsó képsorozata, amit még büszkén mer megmutatni az unokáknak. Meggie, mint már oly sokszor tapasztaltuk kirobbanóan szexi most is. A képek már önmagukban is meghökkentőek, kortalanságot sugárzóak, erotikusak és egyben olaszosan tradicionálisak. Ezek a ruhadarabok nem csak a fiatal lányokon mutatnak jól, hanem az érettebb korú hölgyek számára is elegáns, nőies és vonzó alternatívát kínál a jövő évi divattrendben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik