Élet-Stílus

Új névadó szponzora van a labdarúgó NB I-nek

Ismét van névadó főszponzora az NB I-es bajnokságnak, miután szerdán megállapodás született a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és a Monicomp Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. között.

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a cég “jelentős összeggel” támogatja a pontvadászatot, cserében az idei, 2010-2011 idényben a bajnokság új neve Monicomp Liga.

“A cég által biztosított összeg egészét – amelyet a felek üzleti titokként kezelnek – a klubokhoz továbbítja az MLSZ, ezzel is hozzájárulva a bajnokság színvonalának emeléséhez” – olvasható az MLSZ állásfoglalásában.

Az OTP Bank tulajdonában álló társaság tevékenységi köre felöleli az IT, logisztikai és nyomdai szolgáltatást, az üzemeltetéstől a fejlesztésen át egészen az eszközbeszerzésig, kereskedelemig. A 3,1 milliárd forint saját tőkéjű vállalat célja, hogy a tapasztalatok, a tudás és a szinergiák kihasználásával további ágazatok, így a kereskedelem szereplőit is üzleti partnerei körébe vonja.

A Monicomp Zrt. azért döntött a szponzoráció mellett, mert üzleti alapon, de a közösségért felelős vállalatként növelni kívánja ismertségét és presztízsét.

A vállalat egyben példát is kíván mutatni az üzleti szféra szereplőinek, hogy minél szélesebb körben vegyenek részt a labdarúgás támogatásában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik