Élet-Stílus

Koman kezd a Loki ellen

A Sampdoria-DVSC EL-találkozó előtti sajtókonferencián Domenico Di Carlo bejelentette, hogy Koman Vladimir lehetőséget kap honfitársai ellen. Az edző kemény mérkőzést és győzelmet vár.

„Visszatérünk a 4-4-2-es rendszerhez; illetve a védelemben és a középpálya két szélén változást tervezek” – árulta el a szakvezető az olasz klub hivatalos honlapján. “Accardi játszik, valamint Koman is biztosan, honfitársai ellen nem is hagyhatom ki. Szeretnénk minél jobb teljesítmény nyújtani az Európa Ligában, itthon vagyunk a szurkolóink előtt, azaz nem lazsálhatunk.”

Az ellenfélről szólva az olasz mester úgy vélte, „a debreceniek ügyesen fejlődnek fel a kontratámadások során, s ebben segíti őket, hogy gyorsak a támadóik, s az egész csapat erős, ami a fizikai felkészítést illeti.”

Di Carlo magyar kollégája, Herczeg András továbbment, ő egyszerűen kijelölte kezdőcsapatát. A Loki az olaszok ellen 4-2-3-1-es felállásban játszik, a 19 órakor kezdődő összecsapáson Coulibaly lesz a csatár.

A DVSC kezdőcsapata:
Malinauskas – Nagy, Simac, Mijadinoszki, Laczkó – Kiss, Varga – Szakály, Czvitkovics, Yannick – Coulibaly

ÉLŐ: Story tv

A magyar bajnok Sampdoria elleni csütörtöki mérkőzését – ahogy a debreceniek többi EL-találkozóját is – Magyarországon a Story TV közvetíti élőben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik