Élet-Stílus

A Story TV-n javíthat a Debrecen

A Loki a Koman Vladimirt is a soraiban tudó olasz Sampdoria vendégeként lép pályára csütörtökön este az Európa Liga csoportkörében. A 19 órakor kezdődő találkozót a Story TV közvetíti élőben.

A Debrecen súlyos vereséggel kezdte újabb európai kalandját, két hete hazai pályán, pontosabban a Puskás Ferenc Stadionban 5-0-ra kapott ki az ukrán Metaliszt Harkovtól.

A soros mérkőzésén talán még nehezebb dolga lesz Herczeg András legénységének, ugyanis a csoport elsőszámú esélyesének, az olasz Sampdoriának az otthonában kellene feledtetnie az ukránok, illetve a hétvégi főpróbán, a Siófok ellen kapott pofont.

Az olaszországi meccset a Story TV közvetíti élőben.

„A Harkov elleni meccs előtt bal lábbal keltek fel a debreceniek, remélhetőleg ezúttal nem így lesz, és bár a csoport legerősebb csapata a Sampdoria, a Loki megszoríthatja. A döntetlen is nagy eredmény lenne” – mondta a csatorna főszerkesztője, Juni György.

A mérkőzés 19 órakor, a műsor viszont már előbb elkezdőik. A stúdióban 18:45-től Harsányi Levente Nacsa Olivér humoristával a Nemzeti Sport szakírójával boncolgatja tovább az esélyeseket. Az összecsapás kommentátora pedig Kassai-Tóth Csaba lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik