Élet-Stílus

Interjúkötet Erdei Zsolttal

Kevésbé a sportra, a sportsikerekre, sokkal inkább az emberre koncentrál Szegő András Erdei Zsolt korábbi profi és amatőr ökölvívó világbajnokkal készített új interjúkötete, amely ezen a héten kerül a boltokba.

A Madár – 12 menet Erdei Zsolttal című könyv keddi bemutatóján elhangzott, hogy az ötlet egy rádióinterjú alkalmával született meg, amikor Erdei félkomolyan megjegyezte Szegő Andrásnak, olyan jól sikerült a beszélgetés, hogy folytatni kellene, s csinálni belőle egy könyvet.

A 12 menet, a beszélgetés 12 része, melyekben sok mindenről szó esik, többek között kiderül, hogy a mai napig veretlen öklöző mit gondol a világról, családról, az élet egyéb kérdéseiről.

A menetek között a meccseken szünetek vannak a könyvben, a szünetekben 11 híresség, többek között Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakos, Kovács István ötkarikás aranyérmes, profi és amatőr világbajnok bokszoló, Miklósa Erika operaénekes, Cserhalmi György és Törőcsik Mari színészek osztják meg gondolataikat Erdeiről, elmondják, milyennek látják őt, ismerik-e személyesen, s ha igen milyen embernek ismerik.

A 232 oldalas, 2800 forintért megvásárolható kötet a szerző reményei szerint nem csupán a sportszeretőknek lehet érdekes. A sajtótájékoztatón a Kossuth Kiadó vezetője átnyújtotta Erdei Zsoltnak az első példányt, melyet a jelenlévők dedikáltak.

A kötet a későbbiekben árverésre kerül, a bevételt pedig a Madár által létrehozott Arc az egészségért alapítvány kapja meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik