Élet-Stílus

Giggs és Milito is kidőlt

Ryan Giggs és Diego Milito, a Manchester United, illetve az Inter támadója egyaránt combsérülést szenvedett csapata hétvégi bajnokiján.

A Manchester United veteránja a Bolton Wanderers elleni, 2-2-re végződött bajnokin dőlt ki a sorból. „Giggsnek a combja fáj, és attól félek, hogy legalább két hétig nem számíthatok rá” – közölte vasárnap Sir Alex Ferguson, a manchesteriek menedzsere.

A walesi középpályás 36 éves kora ellenére még mindig nagyon jó teljesítményt nyújt, így hiányát megérezheti csapata, mindjárt a szerdai, valenciai Bajnokok Ligája-meccsen.

Ugyancsak elmulaszthatja a hétközi BL-partit Diego Milito, a címvédő Inter argentin támadója, aki az AS Roma ellen 1-0-ra elveszített olasz bajnokin sérült meg. A Giggshez hasonlóan combját fájlaló csatár vasárnap orvosoknál járt, akik megállapították, hogy megerőltette a combizmát, emiatt kérdésessé vált szereplése a Werder Bremen ellen.

Az Inter és a Manchester United egyaránt döntetlennel kezdett a legrangosabb európai kupasorozat idei csoportkörében: az olasz bajnok a holland Twentével (2-2), az angol ezüstérmes pedig a skót Rangersszel (0-0) osztozott meg a pontokon két héttel ezelőtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik