Élet-Stílus

Valóságshow olasz futballistákkal

Egy televíziós társaság kamerákat helyezett el az olasz élvonalbeli labdarúgócsapatok öltözőibe.

A rajongók a Sky Italia tv-csatornán követhetik nyomon, hogyan múlatják az időt a játékosok. A nézők vasárnap például láthatták, miképpen viccelődik Francesco Totti, az AS Roma játékmestere Philippe Mexes zoknijával a Bologna elleni bajnoki szünetében.

Azt is megfigyelhették, hogy Samuel Eto’o, a címvédő Inter kameruni csillaga milyen elmélyülten hallgatja a zenét Palermóban és hogyan bámul a semmibe a brazil Adriano.

„A kamerák ugyan egy kissé meglepték a futballistákat, de biztosíthatok mindenkit, hogy semmiképpen sem akarjuk eljátszani a ‘Nagy Testvér’ szerepét” – fogalmazott Ilaria D’Amico, a Sky Italia műsorvezetője.

Totti sérülése

A római csapatkapitánynak nem sokkal később arcára fagyott a mosoly. A „farkasok” hétfői edzésén megsérült, s így több mint valószínű, hogy csak a kispadon foglal majd helyet a Brescia elleni idegenbeli bajnokin. A csapnivaló passzban lévő Roma a La Gazzetta dello Sport információi szerint Daniele De Rossira sem számíthat, a védekező középpályás combizom-húzódása miatt el sem utazik a lombard kisvárosba. Claudio Ranieri ugyanakkor már számíthat a duóra a címvédő Inter elleni hétvégi rangadón.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik