Élet-Stílus

Leforgatták az Üvegtigris harmadik részét

Az utolsó pótforgatási nappal, szeptember végén véget ér az Üvegtigris 3 forgatása, amely június 21-én kezdődött és a pár nap hosszabbítással végül 39 napig tartott. A bemutató karácsony előttre várható.

A már jól ismert hat jómadár – Rudolf Péter, Reviczky Gábor, Gáspár Sándor, Szarvas József, Horváth Lajos Ottó, Csuja Imre – mellett a filmben kulcsszerepet kap Kamarás Iván és Szabó Erika, a közönség láthatja majd Pikali Gerdát és Ruttkay Laurát is, Koko egy epizódszereplőt alakít, de olyan hírességek is feltűnnek majd a vásznon, mint Várkonyi Andrea, Talmácsi Gábor, Szalai Balázs.

Kovács Gábor, a film producere szerint jó döntés volt, hogy az MMA támogatás halasztása ellenére nem állitották le.a filmet, bár ennek következményeit még ma is nyögik. “Az eddigiektől nagyon eltérő, ámde szerintem nagyon jól felépített, fordulatos és vicces mozit készítünk.egy odaadó, lelkes és kiváló stábbal.” – mondta a producer.

Három 35 mm-es kamera összesen 50.000 méter nyersanyagra rögzítette a filmet. Az Üvegtigris 3 vágási munkálatain a vágó, Kiss Wanda és a rendező, Rudolf Péter már hetek óta gőzerővel dolgoznak, hogy a december 16-ai bemutatóra elkészülhessen a 40 kópia. Ezek között lesznek angol feliratosak, illetve a siket nézőkre gondolva magyar feliratosak is.

A forgatás helyszínére a FigyelőNet is ellátogatott, ahol megtudtuk, hogy a vígjátékforgatás nem egy házibuli.
Riportunkat itt olvashatja >>

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik