Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: a leglazább „fülesek”

Fontos része a hordozható zenelejátszóknak a fülhallgató. Az iPod vagy Walkman tulajdonosok ezeken keresztül kommunikálhatják a külvilágnak milyen termékkel is vannak felszerelkezve a kabát alatt. Az Apple például mindig fehéret gyártott, hogy viselőjéről látsszon melyik kasztba is tartozik. Vannak sokkal fantáziadúsabb darabok is.

Rögtön a sor elejére kívánkozik Keith Richards a Rolling Stones gitárosának fülhallgatója. Legalábbis ilyet tudunk elképzelni a rock legnagyobb királyának. A koponyás kis füldugók nemcsak szépek, de jól is szólnak.

Csúcsfogyasztó: a leglazább „fülesek” 1

—-High-tech—-

Talán meglepő, hogy ez a kis kiegészítő milyen nagy biznisz is valójában. Ennek tulajdonítható, hogy az elektronikai iparág szinte minden szereplője gyárt fülhallgatót. Az elsősorban egereiről ismert Logitech például nagyon magas minőséget képvisel ezen a területen, és hatcsatornás fülest gyárt. Két basszus, két közép és két magas sugárzót épített a kis helyre. Kicsit ugyan drágán, 1350 dollárért.

Csúcsfogyasztó: a leglazább „fülesek” 1

—-Óriási—-

A vicces vonalat képviseli, mint a neve is mutatja a Giant Earphone Speakers, amely pontosan félezerszer akkora, mint a normál. A kérdés csak az, hogy mennyire használható: utcára, semmi kétség, semennyire.

Csúcsfogyasztó: a leglazább „fülesek” 1

—-Stílusos—-

A divatos vonalat jelenti a Kawaii angyal és ördög párosa. Kérdés, az embernek melyik az angyali és melyik az ördögi fülkagylója?

Csúcsfogyasztó: a leglazább „fülesek” 1—-Vicces—-

Az egyik legjópofább vonal a tematikus környezetbe helyezett fülhallgatók világa. Jelen esetben a michaeljacksonos The Thriller. Ezzel a produktummal a dizájnere egyébként díjat is nyert, méghozzá a Nokiáét 2008-ban. A sírköves, zombis fülhallgatóval minden bizonnyal osztatlan figyelmet nyerhetünk bármilyen buszon, villamoson.

Csúcsfogyasztó: a leglazább „fülesek” 1

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik