Élet-Stílus

Nem súlyos Messi sérülése

A vasárnap megsérült Lionel Messinek csupán két mérkőzést kell kihagynia. A jövő héten minden bizonnyal ismét a Barcelona segítségére lehet majd.

A Barcelona hívei a fejüket fogták, amint a cseh Tomas Ujfalusi túlzottan kemény, piros lapot érő belépője nyomás a Barcelona argentin klasszisa a földön maradt az Atético Mardid otthonában megnyert vasárnap esti találkozó utolsó perceiben. Az ijedség még nagyobb lett, amit kiderült, hogy Messi bokája pillanatok alatt csúnyán bedagadt. Az aranylabdás játékos a madridi stadionból sántítva, mankók segítségével távozott.

Spanyol források két-, esetleg négyhetes kihagyásról számoltak be, a hétfői orvosi vizsgálatok során azonban kiderült, a sérülés nem olyan súlyos, mint az első látásra tűnt.

A szezonban hat mérkőzésen hét gólt szerző argentin sztárnak nincs törése, és csak kis mértékben károsodtak a szalagjai a jobb bokájában, így a jósolt hosszabb pauza helyett egy hetet kell kihagynia.

Ez azt jelenti, hogy csupán két spanyol bajnokit mulaszt el: szerdán a Sporting Gijon ellen, illetve szombaton az Athletic Bilbao ellen nem számíthat rá a címvédő Barcelona.

Ugyanakkor jövő hét szerdán, az orosz Rubin Kazany otthonában esedékes Bajnokok Ligája-mérkőzésen minden bizonnyal Messi is ott lesz majd a katalán csapatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik