Élet-Stílus

Messit csúnyán lerúgták – videó

Lionel Messi, a Barcelona argentin kulcsembere bokasérülést szenvedett az Atlético Madrid ellen idegenben megnyert találkozón, s emiatt pihenőre kényszerül, ám egyelőre nem világos, hogy pontosan mennyit kell kihagynia.

A Barcelona jó ideig nem számíthat legjobbjára, Lionel Messire, miután Tomas Ujfalusi, az Atlético Madrid cseh játékosa kíméletlenül lerúgta a vasárnap bajnoki 92. percében.

Az argentin labdarúgó jobb bokája pillanatok alatt megdagadt. A Marca című spanyol sportlap úgy tudja, az első diagnózis szerint az ominózus meccsen is eredményes Messi bokaszalagja megnyúlt, és két hetet, azaz négy mérkőzést kell kihagynia, más források azonban nem ennyire optimisták a visszatérését illetően, akad olyan sajtótermék, amely négyhetes kihagyásról ír. A tüzetes vizsgálatok után azonban nyilván tisztul a kép.

„Messi érthetően szomorú a sérülése miatt. Jelenleg várunk a pontos diagnózisra, és persze közben is mindenben támogatjuk őt” – mondta Pep Guardiola, s a vezetőedző nem ment el szó nélkül az eset miatt kiállított Tomas Ujfalusi szerelési kísérlete (?) mellett.

„A felvételeken pontosan látszik, milyen durva volt, és éppen Messivel, aki az egyik legtisztességesebb futballista, ő mindig játszani akar” – tette hozzá a vezetőedző, akit nagy csapásént ér, hogy egy időre elveszítette legjobbját, aki az előző szezonban 47 gólt szerzett, míg a mostani szezonban hat mérkőzésen hétszer volt eredményes.

„Valamennyit biztosan ki kell hagynia, de nagyon reméljük, hogy mihamarabb visszatérhet” – mondta Victor Valdes, a Barca kapusa Messi sérülése kapcsán.

Az Atleticót irányító Quique Sanchez Flores szerint a cseh légiós alig várja, hogy bocsánatot kérhessen tettéért az argentin klasszistól, aki mankók segítségével hagyta el a Vicente Calderón Stadiont, és sántikálva kászálódott kászálódott fel a csapatbuszra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik