Élet-Stílus

A Bayernből igazolna a Chelsea

Angol lapértesülések szerint a Chelsea megtalálta Frank Lampard utódját.

Angol lapértesülésre hivatalozva a Goal.com című internetes szaklap arról számol be, hogy német Toni Kroos lehet Frank Lampard utódja a Chelsea-nél, és a londoni klub a következő átigazolási időszakban ajánlatot tesz a Bayernnek a tehetséges játékosért.

Lampardnak persze még esze ágában sincs visszavonulót fújni, de mivel 32 éves, a Chelsea igyekszik minél hamarabb megtalálni és beépíteni a csapatba az utódját. Angliában úgy tartják, a Chelsea-nek kapóra jöhet, hogy a 10-szeres válogatott, világbajnoki bronzérmes futballistának nincsen garantált helye a bajor csapatban.

Ennek azonban némileg ellent mond, hogy a 2007-es ifjúsági vb-n berobbant Kroos a szezonban valamennyi bajnokin játszott, és az AS Roma elleni BL-meccsen is kezdő volt.

A 20 éves futballista 2006-ban a Hansa Rostocktól került a bajor fővárosba, a Bayern azonban 2009 elején másfél szezonra kölcsönadta a Bayer Leverkusennek, amelyben 43 meccsen 10 góllal és 13 gólpasszal zárt. Ezek után nem csak a válogatottba kapott meghívót, a német rekordbajnok is jelezte, igényt tart rá. Azóta gólt ugyan még nem szerzett bajnoki meccsen a Bayern Münchenben, de egy gólpasszt azért már kiosztott.

Eljárás indult Wenger ellen

Az angol szövetség (FA) fegyelmi bizottsága eljárást indított Arsene Wenger, az Arsenal vezetőedzője ellen. A francia szakember a szombaton Sunderland elleni bajnokin „esett neki” a játékvezetőnek, mert a hazaiak Darren Bent révén öt perccel a rendes játékidő vége után egyenlítettek, Wenger pedig sokallta a hosszabbítást.

Amennyiben az Arsenal trénere elfogadja az ellene felhozott vádakat, akkor egy mérkőzésre szóló eltiltással, valamint nyolc ezer fontos büntetéssel megússza a dolgot, ellenkező esetben a bizottság részletesebben kivizsgálja az ügyet. (MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik