Élet-Stílus

Nagyszerű formában a Loki riválisa

Az ukrán Metaliszt Harkiv sima, 3-0-ás győzelemmel hangolt a Debrecen elleni, csütörtöki Európa Liga-mérkőzésre.

A Metaliszt Harkiv az ukrán bajnokság 9. fordulójában, vasárnap 27 500 néző előtt sima győzelmet aratott a táblázat alsó felében tanyázó vendég Zorja Luhanszk ellen.

A Loki leendő riválisa az első félidő végén döntötte el a három pont sorsát: Szerhij Valjajev 39. percben szerzett vezetőgólja után ugyanis kisvártatva Andrij Vorobej is betalált, majd a mérkőzés hajrájában Ribeiro állította be a 3-0-ás végeredményt.

A Harkiv legutóbbi két bajnokiját megnyerte, és ezeken még csak gólt sem kapott, ellenben ötöt szerzett, és jelenleg az ötödik helyen áll a tabellán. A Debrecen eggyel előrébb tanyázik, a negyedik a magyar pontvadászat tabelláján, ugyanakkor a Loki elbukott a főpróbán, miután pénteken 3-0-ra kikapott a Győri ETO FC vendégeként.

A Loki nem játszott jól, de sima vereségére némileg magyarázatként szolgálhat, hogy Farkas Balázs kiállítása miatt a 42. perctől emberhátrányban volt kénytelen futballozni.

A magyar bajnok Debrecen Európa Liga-mérkőzéseit, így az ukrán Metaliszt Harkiv elleni találkozót (csütörtök, 21:05) a Story TV közvetíti élőben Magyarországon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik