Élet-Stílus

Kibékültek a kameruni futballsztárok

Két évnyi mosolyszünet után kibékült egymással Roger Milla és Samuel Eto'o, a kameruni labdarúgó-válogatott korábbi, illetve jelenlegi sztárja.

Az 58 éves Milla a dél-afrikai világbajnokság előtt éles kritikával illette utódját, egy nyilatkozatában kijelentette: az Inter támadója a válogatottban még semmit nem mutatott fel. Eto’o emiatt elgondolkodott azon, érdemes-e neki elutaznia a vb-re.

Kettejük viszonya azonban már jóval ez előtt megromlott.

„Az öcs látni akarta a bátyját. Két órán keresztül beszélgettünk arról, hogy mi nem működött eddig, és mi volt az oka a két éve tartó eltávolodásnak” – nyilatkozta a kibékülést követően Milla, a kameruni labdarúgás emblematikus játékosa, aki három világbajnokságon szerepelt, ezek közül 1990-ben negyeddöntőig vezette együttesét.

Az „egyeztető tárgyalásra” egy yaoundei szállodában került sor, de aznap Milla otthonában együtt is ebédelt a két futballista. „Samuel elmondta, hogy szerinte mi történt, én pedig a saját álláspontommal álltam elő a találkozásunk során” – fogalmazott Milla, hozzátéve, hogy anno egy magas rangú futballvezető ugrasztotta őket össze.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik