Élet-Stílus

Csúcsfogyasztó: elképesztő iPhone-ok

Legtöbb luxustárgy-dizájner most az új Apple-telefont próbálja meg egyénivé varázsolni.

A briliánsokkal kirakott modell elég egyértelmű választás. Stuart Hughes “cuccai” már hagyományosan az Apple-hoz köthetők. Ennek megfelelően elkészítette az új iPhone 4 elegánsabb változatát is, gyémántokkal
kirakva. A készüléken 136 darab csiszolt kő kapott helyet, 22 karátos
aranyfoglalatban. Azt viszont csak remélni lehet, hogy nem lesz a készüléknek ugyan úgy antenna
gondja, mint a többinek, mivel az ára több mint 12 ezer font.

Csúcsfogyasztó: elképesztő iPhone-ok 1

—- 24 karát—-

A gyémántokkal kirakott modell mellett nem kevésbé szerény megoldás egy színarany változat. A 32 GB-os telefon gyárilag lett kikódolva, így erre nem kell külön költenünk valamely sötét kapualjban lévő gsm-boltban. Sajnos – a nagy kereslet miatt? – 10 napot kérnek a szállításra.

Csúcsfogyasztó: elképesztő iPhone-ok 1

—-Fekete gyémánt—-

Az említett modell keretét afrikai fekete fa adja, amely a gyártó Gresso cég termékeinek közös jellemzője. Valódi fényét azonban a szerénynek ható, ám annál értékesebb fekete gyémánt berakás jelenti, amely a telefon hátoldalán lévő arany almában csillog.

Csúcsfogyasztó: elképesztő iPhone-ok 1

—-Bambuszban—-

Aki nem akar milliókat költeni, annak elég egy új iPhone mellé egy jó tok. Most reklámáron kínál egy oregoni vállalkozás 100 dollár helyett 50 dollárért igen szépre sikerült telefontartókat. A tokok nem csak szépek, de környezettudatosak is. A leírás szerint a bambusz nem csak természetes szépsége miatt jó választás, hanem sokkal időállóbb is, mint más típusú faanyagok.

Csúcsfogyasztó: elképesztő iPhone-ok 1

—- + iPad—-

Szintén Stuart Hughes referenciája a fehérarany iPad is, amely potom 121 ezer dollárt ér. A tömörarany iPad létjogosultságát nagyban megkérdőjelezi azonban, hogy jóval nehezebb – közel 2 kilós – mint egy hagyományos társa. Másfelől pedig túl értékes ahhoz, hogy csak úgy mutogassuk. A szériából mindössze 50 darab készült.

Csúcsfogyasztó: elképesztő iPhone-ok 1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik