Élet-Stílus

Steinmetz a döntőbe várja a pólósainkat

Steinmetz Ádámot a szerb-horvát elődöntő után sikerült elcsípni a zágrábi Eb-n. A Kotor játékosa, aki idén nem játszik a válogatottban, magyar továbbjutást jósolt a FigyelőNetnek.

Mit vársz az esti magyar-olasz mérkőzéstől?

Remélem nyerünk, azért is jöttem el Zágrábba, hogy lássak egy jó mérkőzést, és természetesen magyar továbbjutást. Éppen most ért véget a horvát-szerb meccs (Horvátország 10-9-re legyőzte Szerbiát – szerk.), amely egy magas színvonalú mérkőzés volt, s igazából mindkét csapat megérdemelte volna a továbbjutást. Kicsit sajnálom, hogy a házigazdák jutottak tovább, mert hazai pályán fognak játszani a döntőben, és nagyon remélem, hogy mi leszünk az ellenfelek.

Mit gondolsz a válogatott fiatalításáról?

Eddig meg van az eredménye, megyünk előre. Bár igazából sokat nem játszanak a fiatalok (például a 21 éves Bundschuh Erik az Eb-n eddig összesen 6 percet játszott- szerk.), de azt gondolom, hogy egy ilyen versenyen, mint az Eb nem az az első számú kérdés, hogy a fiatalokat beépítsük, hanem a lehető legjobb eredményeket érjük el. Természetesen az, hogy idáig eljutottunk, az nekik is köszönhető. Úgyhogy én meg vagyok elégedve az eddig látott játékukkal.
Steinmetz a döntőbe várja a pólósainkat 1

kövesse élőben a Figyelőneten!

A Magyarország – Olaszország mérkőzés 20.40-kor kezdődik!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik