Élet-Stílus

Ingyenjegy a következő Eb-selejtezőre

A következő Európa-bajnoki selejtezőt ingyen tekinthetik meg azok a drukkerek, akik jegyükkel igazolni tudják, hogy a lassú beléptetés miatt lemaradtak a labdarúgó-válogatott moldovaiak elleni, keddi összecsapásáról.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) közleményében egyúttal jelzi: mélységesen sajnálja a történteket, és elnézést kér azoktól a szurkolóktól, akik bármilyen sérelmet szenvedtek.

“Az MLSZ számára kiemelten fontos a szurkolók kulturált kiszolgálása és a stadionok rendjének a megteremtése. Ezért haladéktalanul felkérte a beléptetést végző biztonsági szolgálat vezetőit a történtek kivizsgálására. Elkérte az intézkedésekről készült jelentéseket, minden azokkal összefüggő dokumentumot, és ezek alapján hoz döntést a következményekről, amelyek arányban állnak majd a tett súlyával. A szövetség elkötelezett a szurkolók mellett, és a legmesszebbmenőkig elítéli az erőszak minden fajtáját” – írja az MLSZ.

A keddi összecsapáson a kezdő sípszó elhangzásakor még több ezren a stadionon kívül várakoztak, ráadásul olyan hírek is napvilágot láttak, miszerint volt olyan drukker, akit megvertek a biztonsági emberek.

A magyar válogatott legközelebb október 8-án, San Marino együttesét látja vendégül Eb-selejtezőn.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik