Élet-Stílus

Rooney lebukott, romokban az élete

Wayne Rooney, a Manchester United és az angol válogatott futballsztárja is rálépett a Woods féle útra: újabb szexbotrányba keveredett. 2004 után ismét veszélybe került kapcsolata.

A News of the World és a Sunday Mirror bulvárlapok úgy tudják, hogy a 24 esztendős csatár egy évvel ezelőtt többször is megcsalta egy prostituálttal várandós feleségét, Coleent.

A futballista négy hónap alatt hétszer vette igénybe az alkalmanként ezer fonttal jutalmazott 21 esztendős Jennifer Thompson (képünk) szolgáltatásait, aki részletesen beszámolt az afférról. A játékos azonban túllépett a titkos találkákon, s a lapokban megszólaltatott szemtanúk szerint nyíltan is flörtölt vele Manchesterben, így bárokban, klubokban és a 235 Casinóban is együtt látták őket.

„SMS-üzeneteket küldött, és álnéven a Skype-on is tartottuk a kapcsolatot. Minden alkalommal a salfordi ötcsillagos Lowry szállodában találkoztunk” – árulta el a középosztályból származó örömlány, akit Rooney egyik barátja ajánlott a sportoló figyelmébe, hangsúlyozva, hogy a lányt alkalmazó ügynökség diszkréciójáról híres. A párocska először tavaly júliusban randevúzott, amikor Coleen öthónapos terhes volt közös fiúkkal, Kai-jal, s kevéssel a fiúcska születése előtt, októberben „szakítottak”.

A bő egy hete dorbézolása miatt a címlapokra kerülő futballista arra számít, hogy felesége kiebrudalja ötmilliós házukból – a pár Cheshire-ben telepedett le – és akár egy ennél is költségesebb válóperben vehet elégtételt. A manchesteri ikon hasonlóan járhat, mint a szintén botrányba keveredő Tiger Woods, akitől a szponzorok elillantak, ahogy megcsalási-sagája nyilvánosságra került. Rooney évente hatmillió fontot zsebel be a reklámszerződésekből.

Rooney 2004-ben hasonló okokból került a bulvárlapok címoldalára, akkor középiskolai szerelme megbocsátotta a félrelépéseket. A futballista aligha tartozik a Sunday Mirror rajongói körébe, hisz hat éve is a tabloid buktatta le.
“Romokban hever az életem, nagy hülyeséget csináltam. Coleen ezúttal nem fog megbocsátani, azt hiszem, el fog hagyni” – az angol válogatott állítólag így számolt be az egyik, a lap által megszólaltatott barátjának.

Az angol szövetség tájékoztatása szerint a bolgárok elleni pénteki Eb-selejtezőn remekül játszó Rooney a botrány ellenére a csapattal tart a keddi Eb-selejtezőre, amelyre Bázelben kerül sor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik