Élet-Stílus

Playboy-ház a hatvanas évekből

Martini, medence és forgóágy. A háromszintes luxuslakás akár a Mad Men című sorozatban is feltűnhetne.

Hogy milyen is lehetett a hatvanas évek Amerikájában élni, arról a mai húszas-harmincas generáció igen jó képet kaphat a napokban harmadszor is Emmy-díjjal elismert Mad Men – Reklámőrültek című sorozatból. A filmben bemutatott frizurák, ruhák, és lakásbelsők sokat átadnak az akkoriban uralkodó trendekről. Tovább szeretnénk árnyalni a képet a Playboy magazin 1962. májusi számában megjelent menő látványtervével, mely az izgalmas városi életet kedvelő, független, modern férfiakat célozta meg. Az olyanokat, mint Don Draper vagy Roger Sterling.

Az építész-formatervező R. Donald Jaye által tervezett háromszintes álomlakásban minden távirányítással működik és a bútorok elkészítésénél sem spóroltak a teakfával. Itt egy playboy minden vágya teljesülhet, amit a nagypályás életről valaha álmodott.

Kezdjük azzal, hogy leparkolunk a Gran Turismo-val a két autós garázsban. Az aktuális hölgyet előre engedjük a teakfa bejáratnál, majd körbekalauzoljuk az apartmanban. Megállhatunk a lemezgyűjteménynél, gombnyomásra választhatunk egy kellemesen fülbemászó háttérzenét, majd a bárban keverünk egy finom martinit. Ezután esetleg jöhet még egy csobbanás a belső úszómedencében, vagy rövidre zárhatjuk az estét, és megcélozhatjuk egyből a távirányítással működő forgóágyat.

AJÁNLOTT LINKEK:
Nagy felbontású képek a Playboy-házról

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik