Élet-Stílus

Halálosan megfenyegették a kapust

Halálos fenyegetéseket kapott a szerb válogatott Vladimir Sztojkovics, miután korábbi Crvena zvezda-játékosként az ősi rivális Partizan Beogradhoz igazolt.

A Bajnokok Ligája-részvételre készülő címvédő, a Partizan Beograd a múlt hétvégén jelentette be, hogy egy évre kölcsönvette a hálóőrt a lisszaboni Sportingtól. Szerbiában nagy feltűnést keltett a 27 éves, 36-szoros válogatott játékos leigazolása, mert négy éve éppen a Partizan ősi riválisától, a szintén belgrádi Crvena Zvezdától igazolt külföldre.

Utóbbi gárda szimpatizánsai a hír napvilágra kerülése óta halálos fenyegetésekkel árasztják el a különböző internetes fórumokat, de a kapus nem fél. „Megértem a drukkereket, de a nekrológom megírása talán egy kicsit túlzás” – mondta a hálóőr, aki hozzátette: nem fog biztonsági embereket alkalmazni a testi épsége megóvásáért.

A Partizan története során másodszor jutott be a BL csoportkörébe, és nagy szüksége volt erősítésre a kapusposzton, mert az eddigi elsőszámú portást, Radisa Ilicset – noha alig kezdődött el a szezon – máris rengeteget bírálták a szurkolók és a szerb sajtó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik