Élet-Stílus

A Fradi elpáholta a Győrt

A Ferencváros simán, 3-0-ra verte a Győrt, míg az újrajátszott találkozón a Zalaegerszeg 3-1-re intézte el a Pápát.

A Ferencváros a cseh Heinz révén már a 32. másodpercben (!) megszerezte a vezetést az Üllői úton, a korábbi válogatott támadó 23 méterről lőtte ki a jobb alsó sarkot.

A 16. percben megint csak a „cseh vitézt” ünnepelték a hazai hívek – akik szurkolói kártyával ingyen tekintethették meg a szerdai találkozót -, miután Balog bedobását követően lefordult a védőjéről, majd az öt és feles jobb sarkáról a jobb felsőbe lőtt.

A folytatásban is jobban, veszélyesebben játszott a Fradi, a vendégcsapatnak mindössze egy lövése akadt az első 45 percben, de a kaput egyszer sem találta el.

A fővárosi zöld-fehérek a második félidőt is góllal indították: Tóth a jobb oldalról lőtte kapu elé a labdát, a Schembri pedig néhány lépésről passzolt az üres kapuba.

Az újabb kapott gól után aktívabbá vált Győri ETO FC, akadtak is helyzetei (az addig unatkozó Ranilovic kapusra többször is szükség volt), de az eredmény nem változott.

A legendás Fradistára emlékeztek

A Ferencváros-Győr találkozó szünetében a 2002-ben, brutális támadás következtében elhunyt Simon Tiborra emlékeztek, aki most 45 éves lenne.

A harmadik fordulóban félbeszakadt, és újrajátszott bajnokin a Zalaegerszeg hátrányból fordítva 3-1-re a vendég Lombard FC Pápa csapatát. Az „eredeti”, az augusztus 13-i mérkőzés egyébként 2-1-es hazai vezetésnél fejeződött be egy óra játék után.

NB I, 5. forduló:
Ferencváros-Győr 3-0 (2-0)
Gól: Heinz (1., 16.), Schembri (47.)

3. forduló (újrajátszott mérkőzés):
Zalaegerszeg-Lombard FC Pápa 3-1 (2-1)
Gól: Rajcomar (26.), Pavicsevics (43., 90., a másodikat 11-esből), ill. Abwo (12.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik