Élet-Stílus

Ibrahimovic péntektől Milan-játékos lehet

A svéd és a Milan között napok óta egyre bensőségesebb a viszony, s úgy tűnik, a Barcelona és a lombardok közötti hagyományosan jó viszony miatt a katalánok belemennek a kölcsönbe is.

A Milan és a Barcelona közötti tárgyalások a két csapat Camp Nou-beli találkozója alatt is folytatódtak. A spanyol sajtót a jó kis meccs ellenére inkább az érdekelte, hogy mi lesz a Barca svéd támadójának a sorsa.

“Nem nagyon értem, hogy mi a probléma” – mondta Ibrahimovic a találkozót követően. „A vezetők azt mondták, hogy nem akarnak eladni, ugyanakkor fogalmam sincs, hogy mit gondol Josep Guardiola vezetőedző, akivel mindössze kétszer beszélgettem az elmúlt hat hónapban.”

A La Gazzetta dello Sport keddi értesülése szerint a milánói klub csak kölcsönvenné a svéd válogatott támadót, és Marco Borriellót erre az időszakra a spanyolokhoz küldené. Az álláspontok ugyanakkor messze voltak egymástól, ugyanis a Barcelona szerette volna végleg elengedni a csatárt, mégpedig 40 millió euró fejében.

Az ügyben szerda este óta előrelépés történt. Adriano Galliani és a Barcelona elnöke, Sandro Rosell ugyanis a legfrissebb hírek szerint megegyezett; a Rossoneriblog szerint a svédet a Milan pénteken hivatalosan is bemutatja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik