Élet-Stílus

A világ legszebb lányai a Story tévén

A show és a szerencsejáték városát ezúttal a világ legszebb lányai veszik birtokba. A Miss Universe 2010 választáson Magyarországot a szegedi születésű Babinyecz Tímea, a Miss Universe Hungary 2010 győztese képviseli.

A Story TV4 kedd hajnalban élőben közvetíti (ismétlés kedden 21.00 órakor) a Las Vegas-i világszépe választást, Szulák Andrea és Harsányi Levente kommentálásával. Azok, akik hajnali 3 órakor a tévé elé telepednek, Babinyecz Timinek drukkolhatnak, aki érdekes bemutatkozó videóval indított a világszépe versenyen.

A szegedi hölgy már 4 évesen modelliskolába járt, életét pedig a szépségversenyek mellett a tánc tölti ki. A Táncművészeti Főiskola diszkótánc-showtánc szakán tanul, néhány éve egyénileg diszkótánc Európa-bajnok lett, csoportban pedig a világbajnoki 4. helyezésig jutott. A szegedi szépség színpadi mozgásával így biztos nem lesz probléma, csupán nyíltságával és tökéletes alakjával kell lenyűgöznie a zsűrit.


A Miss Universe szépségversenyt 1952 óta rendezik meg, Magyarország 1992 óta vesz részt a rendezvényen. Eddigi legjobb eredményünket Dammak Jázmin érte el, aki 2008 –ban a középdöntőbe jutott.

Nézegesse a világ legszebb lányait! - KÉPGALÉRIA!

Nézegesse a világ legszebb lányait! – KÉPGALÉRIA!

Ami a kontinensek viadalát illeti, Európa (12) a második helyen áll Amerika (30) mögött, ezután következik Ázsia (10) és végül Afrika (3) és Óceánia (3). A címet jelenleg a venezuelai Stefania Fernandez birtokolja.

Olvasói sztorik