Élet-Stílus

Kassai Komanéknak vezet meccset

Kassai Viktor vezeti a Sampdoria-Werder Bremen találkozót a Bajnokok Ligája utolsó selejtezőkörében.

A dél-afrikai világbajnokságon négy találkozón is közremüködő magyar bíróra bízták a Sampdoria-Werder Bremen találkozót. A Bajnokok Ligája selejtezőjének 4., egyben utolsó fordulójában sorra kerülő randevún Koman Vladimir csapata, az olasz Sampdoria 3-1-es hátrányból igyekszik kiharcolni a továbbjutást a német Werder Bremennel szemben.

A ukrán származású magyar válogatott játékost az olasz klub nem nevezte az egy héttel ezelőtti, brémai találkozóra, és egyelőre kérdéses, hogy most megkapja-e a bizalmat.

Egy magyar biztosan lesz a pályán (a pálya szélén több is) a Stadio Luigi Ferrarisban: Kassai Viktor, a pekingi olimpia döntőjének bírája, aki a világbajnokságom a Brazília – Észak-Korea és az Uruguay-Mexikó csoportmeccseken, valamint Ghána-Egyesült Államok negyeddöntős és a Spanyolország-Németország elődöntős találkozón fújta a sípot.

A 34 éves „spori” a Bajnokok Ligájában eddig kilenc meccset vezetett. A mostani kiírás selejtezőjében Szabó Zsolt és Vad II István után harmadik magyar játékvezetőként mutatkozhat be a sorozatban. A hat bírós rendszerben segítői Erős Gábor, Vámos Tibor, Fábián Mihály, Bognár Tamás és Bede Ferenc lesz majd a kedd esti, genovai mérkőzésen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik