Élet-Stílus

Hajnal jövője kérdéses Dortmundban

Hajnal Tamás komolyan aggódik jövője miatt, miután a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának edzője még a keretbe sem jelölte őt a hétvégi Német Kupa-mérkőzésre.

“Sokkolt, amikor megtudtam, hogy nem vagyok benne a keretben – mondta a 35-szörös magyar válogatott középpályás a Kickernek.

A legutóbbi szezonban sérülésekkel küszködő irányító jelezte, fel volt rá készülve, hogy nem kerül kezdőbe, ám eszébe sem jutott, hogy még a keretbe sem jut neki hely a Burghausen elleni találkozón.
“Óriási csalódás volt számomra ez, de ennek ellenére maradni szeretnék a BVB-nél, és mindent megteszek azért, hogy sikeres legyek itt – nyilatkozta Hajnal. – Ugyanakkor, ha a klub vezetői nem velem képzelik el a jövőt, szeretném ha ezt őszintén közölnék velem.”

Jürgen Klopp vezetőedző Hajnallal kapcsolatos döntése a németországi szakírókat is meglepte, mivel a csapat nyolc felkészülési találkozóján minden alkalommal becserélte a magyar játékost.

Hajnal 2008 nyarán szerződött Dortmundba, ahol első szezonjában kitűnően játszott, stabil kezdő volt, és öt gólt lőtt, illetve 11 gólpasszt adott. A legutóbbi idényben már korántsem nyújtott ennyire meggyőző teljesítményt, legfőképp azért, mert hosszú ideig sérüléssel bajlódott.

A magyar nemzeti együttes múlt heti, Anglia elleni barátságos mérkőzésén csereként pályára lépett futballistának 2011 nyaráig szóló szerződése van a Borussiával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik