Élet-Stílus

Senna inkább kókuszt árulna

Bruno Senna biztos benne, hogy nem kell elhagynia a Forma-1-et egyetlen szezon után, de ha mégis, akkor a strandon keresne állást.

Bruno Senna idén már kénytelen volt kihagyni egy versenyt a Forma-1-ben, miután a Hispania Racing Silverstone-ban büntetésből Szakon Jamamotót ültette a helyére. A brazil úgy véli idén nem lesz több ilyen, az év végéig vezeti fog, sőt jövőre is marad.

“Remélem, az esélye, hogy az F1-ben folytathatom 100 százalék, de természetesen ilyet mondani lehetetlen” – mondta a helyi sajtónak, miután a nyári szünetben haza utazott Brazíliába. “A 2009-es szezon előtt, úgy tűnt jó esélyem van, hogy a Hondánál versenyezzek, de ez végül nem történt meg. A Forma-1-ben nem lehet előre látni a jövőt – az egyetlen biztos dolog az aláírt szerződés. Rengeteg a beszéd, de semmi sem hivatalos. Majd meglátjuk.”

Ahogy a fentiekből is kiolvasható, Senna jövője nagyban függ attól, hogy lesz-e csapat ahol versenyezzen. “Kevés csapat tudja garantálni, hogy ott lesz a rajtrácson 2011-ben. Nem könnyű a helyzet a Forma-1-ben.”

“Nem egyszerű az ügy, de a HRT vezetőinek vannak terveik. Az lenne a legjobb persze, ha szimplán választhatnék egy csapatot, hiszen az célom, hogy hosszú ideig maradjak, ne csak most. De garanciákat kell kapnom, hogy jövőre is az F1-ben leszek, akár ezzel a csapattal, akár egy másikkal? Sok mindentől függ ez.”

Senna azt is elmondta, nem tartja csalódásnak az idei évet. Szerinte ez az év a lehetőségről szólt, hogy bekerüljön az F1-be és bár nem ült versenyképes autóban, rengeteget tanult. Amikor az újságírók egy a Forma-1 helyetti B-tervről kérdezték viccesen azt mondta “Kókuszdiót árulnék a strandon.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik