Élet-Stílus

Pontokat vesztett Pakson a Loki

Döntetlent játszott Pakson a több mint hetven percig emberhátrányban játszó Debrecen, a Soproni Liga második fordulójának kora esti mérkőzésén.

Gyors gólváltással indult a mérkőzés, miután Kabát szép találatára Montvai szinte azonnal válaszolt. Az eredményes kezdés megadta a meccs alaphangját, mindkét csapat támadó szellemben próbált játszani, s habár sok volt a hiba, legalább helyzeteket is láthattak a nézők. Húsz perc után aztán emberelőnybe kerültek a hazaiak, és ezt rögtön igyekeztek kihasználni, ám a lehetőségeik kimaradtak, néhány perc elteltével pedig kiegyenlítettebbé vált a játék. Aztán ahogy ilyenkor lenni szokott, a félidő hajrájában Simac révén a vendégek szereztek előnyt.

Fordulás után az eredmény tartására törekedtek debreceniek, és sokáig jól is szűrték meg az erőtlen hazai próbálkozásokat. A hajrában mégis egyenlíteni tudott a Paks, mely aztán az utolsó pillanatig küzdött a győzelemért, ám meg kellett elégednie az egy ponttal.

Soproni Liga, 2. forduló:

Paks-Debrecen 2-2 (1-2)
Gól: Montvai (5.), Heffler (84., 11-esből), illetve Kabát (4.), Simac (39.)
Kiállítva: Yannick (20.)
Paks: Kovács A. (Csernyánszki, 46.) – Fiola, Sifter, Szabó J., Csehi – Bartha, Heffler, Lisztes (Dudás 57., Haraszti 78.), Sipeki – Montvai, Kiss T.
DVSC: Malinauskas – Nagy Z., Simac, Komlósi, Laczkó – Bódi, Ramos, Szakály P. (Spitzmüller, 46.), Yannick – Szilágyi P. (Farkas II., 74.), Kabát (Coulibaly 65.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik