Élet-Stílus

Capello elnézést kért a szurkolóktól

Elnézést kért a gyatra világbajnoki szereplésért Fabio Capello, az angol nemzeti tizenegy szövetségi kapitánya.

Az olasz szakember csodával határos módon megúszta a kirúgást, így a szigetországi válogatott szerdán az ő irányításával, éppen Magyarország ellen kezdheti meg a 2012-es Európa-bajnoki selejtezősorozatra való felkészülést. Capello kitért Rooney éjszakai tivornyázására is – a brit bulvárlapok nagy terjedelemben számoltak be az esetről –, önmérsékletre intve a támadót.

„Sajnálom a minket Dél-Afrikába elkísérő szurkolókat, hiszen sok időt és pénzt költöttek azért, hogy Angliának szurkolhassanak. Nagyon sajnálom, de most előre kell tekintenünk, az Európa Bajnoki selejtezősorozatra” – mondta a talján szakember.

Ami pedig Rooneyt illeti: a manchesteri támadó a dél-afrikai kontingens talán legnagyobb csalódását okozta, ráadásul rátett egy lapáttal, mikor a bulvárlapok címoldalára került botrányos viselkedésével. A médiát bejárt képek szerint Rooney egy éjszakai mulatóból távozott szemmel láthatóan pityókás állapotban, hangosan énekelve és cigarettázva.

„Ami Rooneyt illeti, olvastam róla a spanyol lapokban, és tudom, hogy Alex Ferguson sem örült az esetnek. Beszélni fogok vele, és emlékeztetni fogom arra, hogy nem jó, amit tett” – mondta Capello.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik