Élet-Stílus

Lampard: rosszkor jön a magyarok elleni meccs

Bírálta az angol-magyar barátságos labdarúgó-mérkőzés időzítését Frank Lampard, a házigazdák középpályása.

Az angol játékosok a hírek szerint a csúfos vb-szereplés után tartanak a szurkolói fogadtatástól a jövő szerdai mérkőzésen, amely a válogatott első fellépése lesz a dél-afrikai torna után. Lampard már csak ezért sem tartja helyénvalónak a találkozót.

Mindeddig Harry Redknapp, a Tottenham edzője bírálta a leghangosabban a szövetséget, amiért lekötötte a meccset a magyarokkal. A Tottenham Európa Liga-selejtezőre készül, és a bajnokságban minden bizonnyal nehéz nyitány vár rá a Manchester City ellen.

A vb-kurac után elüöször lép pályára az angol válogatott (MTI/EPA)

A vb-kudarc után először lép pályára az angol válogatott (MTI/EPA)

Lampard megjegyezte, elfogadja, hogy a válogatottnak szüksége van összetartásra az első, Svájc elleni Eb-selejtező előtt, de mint mondta, inkább arra összpontosítana, hogy jó formába kerüljön a Chelsea első bajnoki ütközetére, a West Bromwich Albion ellen.

A játékos szerint mindenki úgy gondolja, hogy nem ideális az időzítés, de mint a válogatott iránt elkötelezett sportolók, kimennek a pályára, és lejátsszák a meccset.

A Premier League 2010/2011-es szezonja a jövő hét végén rajtol, most vasárnap a Szuperkupa-meccsre kerül sor, amelyen a Chelsea és a Manchester United csap össze.

Buzsáky helyett Laczkó

Buzsáky Ákos sérülése miatt Laczkó Zsoltot hívta meg az angolok elleni meccsre készülő keretbe Egervári Sándor szövetségi kapitány. A debreceni védő a keret hétfői kihirdetésekor még szintén sérüléssel bajlódott, de azóta felépült, és klubcsapata szerdai, a svájci FC Basel elleni Bajnokok Ligája-selejtezőjén már végig a pályán volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik