Élet-Stílus

Rooney piált és cigizett

Wayne Rooneyról olyan fotók készültek a hétvégén, amelyeken a Manchester United klasszis csatára ittasan és dohányzás közben látható.

A csatárt a hétvégén, a hajnali órákban kapta lencsevégre egy fotós. A képek arról tanúskodnak, hogy Rooney ittasan dorbézolt és kedvére pöfékelt Manchester utcáin.

„Nem tudok semmit a dologról…” – legyintett egyet Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere, aki ahelyett, hogy elmarasztalta volna támadóját, inkább „fényezte”.

„Hat napja tréningezik, de máris lenyűgözött engem. Persze további edzésekre van szüksége ahhoz, hogy kilencven percig a pályán lehessen. Ugyanakkor a Chelsea elleni, vasárnapi Szuperkupa-mérkőzésen biztosan szerepet kap, hogy formába lendülhessen a Newcastle United elleni bajnoki rajtig” – tette hozzá a 68 éves skót szakember.

A vb-t gól nélkül és emlékezetesebb alakítás nélkül záró Rooney az ír ligaválogatott elleni mérkőzésen szerepelt először a Manchester Unitedben azóta, hogy visszatért nyári szabadságáról. Kezdőként 45 percnyi játéklehetőséget kapott, gólt nem szerzett.

A góllövést mások vállalták magukra: Pak Dzsi Szung duplázott, míg Michael Owen, Javier Hernández, Antonio Valencia és Johny Evans és Nani egy-egy találattal járult hozzá a fölényes, 7-1-es sikerhez.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik