Élet-Stílus

Győzelemmel rajtolt a Fradi

A Ferencváros 2-1-re legyőzte a Paksot a Soproni Liga 2010/2011-es szezonjának nyitómérkőzésén.

Nagy lendülettel kezett a Ferencváros, mégis a Paks szerzett vezetést az Üllői úton. A korábban a Fradiban is megfordult Bartha közelről fejelt a hálóba. Nem sokkal később a 30-szoros cseh válogatott Heinz villant a túloldalon, 16 méteres lövését ugyan védte Kovács, de a hazai szurkolók új kedvence a kipattanó labdát higgadtan a léc alá lőtte.

Bő félóra elteltével – némi paksi segítséggel – fordított a Ferencváros: Rósa baloldali beadása után a menteni igyekvő Szabó lábáról került kapuba a labda. A Fradi az első félidőben többet birtokolta a labdát, uralta a játékot, ennek ellenére a Paksnak voltak nagyobb helyzetei. Montvai fejesét például hatalmas bravúrral védte Ranilovic kapus.

A szünet már kiegyenlített volt a találkozó, az eredmény ugyanakkor nem változott, így Prukner László győzelemmel debütált a Ferencváros edzőjeként a bajnokságban.

Soproni Liga, 1. forduló:
Ferencváros-Paksi FC 2-1 (2-1)
Albert Stadion, 5000 néző, v.: Szabó Zs.
Gól: Heinz (10.), Szabó J. (33., öngól), illetve Bartha (8.)
Sárga lap: Tutorics (31.), Tóth B. (38.), Csizmadia (67.), illetve Bartha (84.)
Ferencváros: Ranilovic – Stockley, Csizmadia, Tutorics, Junior – Tóth B. (Kulcsár D., 81.), Sztanics (Rodenbücher, 87.), Maróti, Andrezinho (Abdi, 72.) – Rósa, Heinz
Paks: Kovács A. – Fiola, Sifter, Szabó J., Csehi – Bartha (Miskolczi, 86.), Lisztes (Kiss T., 69.), Sipeki (Palásthy, 84.), Heffler, Vayer – Montvai

Ajánlott videó

Olvasói sztorik