Élet-Stílus

Hengerelt a Manchester United – videó

Az Egyesült Államokban portyázó Manchester United könnyedén fektette két vállra az amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) All Star-csapatát.

Az angol csapat már a 24. másodpercben megszerezte a vezetést: Federico Macheda az ellenféltől kapott labdát 16 méterről lőtte a bal alsó sarokba. A 12. percben ugyancsak az olasz csatárt ölelgették a társak, miután egy baloldali szöglet nyomán a hálóba fejelt.

A második félidőben Brian Ching szépítését követően Darron Gibson szabadrúgásból volt eredményes, a labda a kapufáról pattant a gólvonal mögé. Éppen annyira, mint a német-angolon, ugyanakkor Frank Lampard esetével ellentétben ezúttal résen volt a bíró.

Három perccel később Tom Cleverly is betalált, nem is akárhogyan: átemelte védőjén a labdát, majd mielőtt az lesett volna, kapásból a jobb alsó sarokba lőtte. Az ötödik manchesteri gólt a most debütáló mexikói Javier Hernández (Chicharito) szerezte, egy hosszú indítást követően 18 méterről emelte át a tétován kifutó kapust. Az utolsó szó az All Star-csapaté volt, Dwayne De Rosario állította be az 5-2-es végeredményt.

Felkészülési mérkőzés:
MLS All-Stars-Manchester United 2-5 (0-2)
Houston, 70,728 néző.
Gól: Ching (64.), De Rosario (90.) ill. Macheda (1., 12.), Gibson (70.), Cleverley (73.), Hernández (84.)
MU: Van der Sar – Rafael, Brown, Evans, Fabio (Scholes, 72.) -Obertan (Cleverley, 23.), Fletcher, O’Shea, Giggs (Gibson, 52.), Nani (Hernández, 62.) – Macheda (Welbeck, 62.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik