Élet-Stílus

Saját albumot készít Dr. House

Énekléssel próbálkozik Hugh Laurie brit színész, egy New Orleans inspirálta, blues dalokból álló albumot készít.

Tudom, hogy egy színésznek, aki kipróbálja magát a zenei életben, különféle sikerei lehetnek, de ígérem, hogy senki nem fog megsérülni – tréfálkozott hétfőn Londonban az 51 éves, kétszeres Aranyglóbusz-díjas művész, aki a cinikus Dr. House-ként vált ismertté az azonos című TV-sorozatban.

Laurie már a nyár folyamán megkezdi a felvételeket, és vendégzenészeket is meghív a produkcióba. Nemcsak lemezszerződést tudott kötni a WME-vel, a Warner-csoport egy vállalatával, hanem megszerezték a sztárproducer Joe Henry-t is a csapatba. Henry legutóbb Elvis Costellóval és Loudon Wainwrighttal dolgozott együtt.

Laurie zongorázik és gitározik jelenlegi rockbandájában, a “Band From TV”-ben. A kizárólag tévésorozat-szereplőkből álló formációban, amely jótékonysági célból szokott fellépni, a Született feleségekből ismert Teri Hatcher áll a mikrofon mögött énekesként.

A brit színész zenei projektje egy további kirándulás egy újabb művészeti területre. Volt már komikus színész a színpadon, bizonyított filmszínészként, ám a Dr. House című tévésorozatban vált kultikussá. Íróként is debütált: 1996-ban kiadott regénye, a “The Gun Seller” a nagy-britanniai bestseller-listán landolt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik