Élet-Stílus

Vidics marad Manchesterben

Habár a korábbi hírek Vidics távozásáról szóltak, a Manchester United hivatalosan is megerősítette, hogy meghosszabbítja szerb védője szerződését. Az új megállípodás részletei egyelőre nem ismertek.

A korábban a Real Madriddal és a Milannal is hírbe hozott játékos több okból is távozni akart a szigetországból. Egyrészt, mert ott felesége nem érezte jól magát, másrészt, mert fizetése jóval alacsonyabb volt védőtársáénál, Rio Ferdinandénál. A találgatásoknak maga David Gill klubvezető vetett véget, bejelentve a hosszú távú megállapodást.

„Már az elmúlt szezon végén asztalhoz ültünk Nemanjával és menedzserével, igaz, a tárgyalások megszakadtak, mikor elutazott a világbajnokságra. Szerbia kiesését követően folytatódtak a megbeszélések, és most örömmel jelenthetem be, hogy sikerült megegyeznünk egy újabb, hosszú távú szerződésben” – nyilatkozta a klub honlapján Gill.

„A megállapodás végleges, habár még nincs aláírva. A részleteket a klub ügyvédei most dolgozzák ki, majd egyeztetik Nemanja menedzserével. Ő még nyári pihenőjét tölti, de amint visszatér, a tervek szerint aláírjuk az új kontraktust” – tette hozzá a klubvezető.

Vidics 2005 szerződött Manchesterbe, és eddig 186 alkalommal öltötte magára a vörösök mezét.

Gill kitért Wayne Rooney esetére is, megnyugtatva a rajongókat: a klub azon lesz, hogy megtartsa sztártámadóját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik