Élet-Stílus

Japán játékossal erősít a Milan

Lapértesülések szerint Honda Keiszuke a Milanban folytathatja a pályafutását.

Az AC Milan csütörtökön 15 millió eurót ajánlott a japán labdarúgóért, és ez az összeg mindösszesen 2 millióval kevesebb annál, mint amennyit a CSZKA Moszkva szeretne kapni a játékosáért. A milánói csapathoz közeli forrás csaknem biztosra veszi, hogy a világbajnokságon két gólig jutó Honda Keiszuke piros-feketében folytatja a pályafutását.

„Nagyon közel állunk Honda megszerzéséhez, kevés hiányzik ahhoz, hogy a két klub egyezségre jusson. Massimiliano Allegri edzőnek tetszik Honda játéka, szeretné együtt szerepeltetni őt Patóval és Ronaldinhóval” – kotyogta el a nevét elhallgató forrás.

Hondát az Arsenal, a Liverpool, a Birmingham, az Everton, az Atletico Madrid, a Deportiva La Coruna és Valencia is kinézte magának, miután a 24 éves játékos remek szezont zárt, kiváltképp nagyszerű BL- és vb-szerepléssel szerzett magának híveket.

A szőkített hajú japán labdarúgó több poszton is az AC Milan hasznára lehet, csatárként, valamint valamivel mélyebben, a támadók mögött játszva is jó teljesítményére képes. Ráadásul a szabadrúgásokat is nyugodtan rá lehet bízni, miután kiváló a bal lába.

Futács kölcsönben

A következő szezonra kölcsönadta Futács Márkót a másodosztályú FC Ingolstadtnak a Werder Bremen. Az U20-as válogatott tagjaként vb-bronzérmes csatár szerződését egyúttal 2012. június 30-ig meghosszabbította a Bundesligában szereplő klub.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik