Élet-Stílus

Liverpool: Insúa távozik, Joe Cole érkezhet

A Fiorentinában folytathatja a pályafutását Emiliano Insúa, a Liverpool argentin védője, a Chelsea-től távozó Jose Cole viszont vörösbe öltözhet.

A Liverpool megegyezett a Fiorentinával Emiliano Insúa átigazolásának ügyében – ezt a klub szóvivője jelentette be. Ehhez hozzáfűzve, hogy az argentin védő már elhagyta a csapat svájci edzőtáborát, miután engedélyt kapott arra, hogy az olaszokkal tárgyaljon a szerződéséről. Ugyanakkor a két klub közötti egyezségről részleteket nem közöltek, a szóvivő szerint erre akkor kerülhet sor, amikor Insúa is megegyezik a Fiorentinával.

A 2007-ben igazolt argentin játékos 62 mérkőzésen egy gólt szerzett a ‘Poolban – az Arsenal elleni Ligakupa-találkozón volt eredményes az az előző szezonban.

A Chelsea-től idén nyáron távozó Joe Cole sorsa még mindig nem dőlt el, de figyelemreméltó, hogy az angol bukmékerirodák felfüggesztették a fogadásokat arra vonatkozóan, hogy a Liverpool által csábított szélső hol folytatja a pályafutását.

„Ez nem izgat, mert nem szoktam fogadni” – mondta Roy Hodgson, a Liverpool menedzsere, majd komolyabbra fordítva a szót ehhez hozzátette: „Tudom, hogy kapcsolatban állunk Cole-lal, akit természetesen szívesen látnék a csapatomban, ugyanakkor egyelőre semmi érdemlegesről nem tudok beszámolni vele kapcsolatban.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik