Élet-Stílus

Fernando Torres nem kell a Chelsea-nek

Carlo Ancelotti, a Chelsea olasz trénere ragaszkodik Ashley Cole-hoz, ugyanakkor Fernando Torres szolgálataira nincsen szüksége.

Ashley Cole-t a Real Madrid csábítja, de a bajnok és kupagyőztes londoni klub menedzsere kijelentette, hogy az angol válogatott védő nem megy sehová. „Cole-re nagy szükségünk lesz a következő szezonban, biztosan marad”- mondta Ancelotti.

Az olasz edzőnek ugyanakkor nincs szüksége újabb támadóra, s cáfolta azokat a sajtóhíreket, miszerint a Chelsea le akarja igazolni a Liverpool Európa- és világbajnok támadóját, Fernando Torrest.

Ancelotti vele kapcsolatban a következőket mondta: „Nem gondolom, hogy szükségünk van újabb támadóra, miután Didier Drogba, Nicolas Anelka és Salomon Kalou a következő napokban visszatér a csapathoz, s rajtuk kívül még Daniel Sturridge is bevethető.”

Mint ahogy Michael Essien is. A térdsérülése miatt január óta lábadozó ghánai középpályás pályára lépett a Crystal Palace elleni edzőmeccsen, sőt, ő szerezte a találkozó egyetlen gólját. „Örömteli, hogy visszatért, ráadásul nagyszerűen játszott. Fantasztikus futballista, természetesen nagyon hiányzott az előző szezonban, de reméljük, az új idényben ismét csapatunk erőssége lesz” – jegyezte meg Ancelotti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik