Élet-Stílus

Massa elbeszélget Alonsóval

Felipe Massa zokon vette, hogy Fernando Alonso a Brit Nagydíj első körében nekiment. A brazil tisztán akar látni, a spanyol a teszttilalmat ostorozza.

Nemcsak a Red Bullnál, a Ferrarinál is volt egy csörte a Brit Nagydíjon, eddig azonban az energiaitalosok botránya volt a középpontban. Felipe Massa most tett róla, hogy a maranellóiakra is irányuljon némi figyelem, a brazilt kiborította, hogy csapattársa már a verseny első körében nekiment.

A Ferrari elnöke ugyan finoman szólva sem elégedett a csapat siralmas szereplésével, de azt mondja, az idény második felében még megmutathatják, mire is képesek.

Alonso rosszul rajtolt Silverstone-ban, miután többen elmentek mellette, Massa is próbálkozott. A brazil előtt azonban becsukta a kaput a kétszeres világbajnok, az ütközés eredménye defekt és Massa szempontjából egy korán lenullázott verseny lett.

Eddig nem tűnt úgy, hogy balhé lesz a dologból, Massa most egy portugál lapnak mégis úgy fogalmazott, le kell ülnie csapattársával. “Beszélni fogok Fernandóval, hogy kiderítsem, miért jött nekem” – mérgelődött Massa. “Ez nem elfogadható egy csapattárssal szemben.”

Alonso is hisztizett kicsit a spanyol sajtóban, azt kifogásolja, hogy a teszttilalom megöli a fejlesztési munkát. “Mindig a győzelem a cél, de ez nem könnyű” – mondta Alonso. “Tesztelés nélkül nem lehet fejleszteni, nincs semmi kreativitás, meg van kötve a technikusaink keze.”

Alonso kijelentette, hogy Németországban és a Hungaroringen a pole-ért szeretne küzdeni a Ferrari.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik