Élet-Stílus

Kik a legpengébb öregek?

Odabentről kifelé, a szív, a gerinc és az agy segítségével győzték le az időt – írja a hat legpengébb nagyöreg bemutatásaként a TOPLISTA Emberek, Arcok című kiadvány, amely a gazdasági és szellemi elitet mutatja be komoly és meghökkentő listákon keresztül.

Négyet elárulunk a legnagyobb kisugárzással bíró nagyöregek listájából: Etka Anyó jogaoktató, Tabányi Mihály harmonikaművész, Jancsó Miklós filmrendező és Ranschburg Jenő pszichológus.

Miért esett rájuk a választás, mit tudnak az életről? – mindez kiderül a Figyelő és a United Publishers együttműködésében készült, hétfőtől kapható kiadványból, amely mintegy harminc listába szedve összeállítja a legizgalmasabb, legtöbbet véleményezett nevek tablóját.

A TOPLISTA Emberek, Arcok című kiadvány könnyű, igényes, olvasmányos társadalomrajz, amely mindenki számára betekintést enged azok rangsorába, akik számítanak. A kiadvány nemcsak azt az alapvető emberi kíváncsiságot igyekszik kielégíteni, amivel az olvasók a toplisták felé fordulnak, hanem átfogó korrajzot is ad napjaink legmeghatározóbb embereiről, arcairól. Olvashat például a legnagyobb hatalmú emberekről, a bulvárkirályokról, az örök másodikokról és azokról, akik a legnagyobbat váltottak eddigi életük során.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik