Élet-Stílus

Kiderült az Üvegtigris titka

Amikor június végén az Üvegtigris 3. tinnyei forgatásán jártunk, még hétpecsétes titokként őrizték a film női főszereplőinek kilétét. Most lehullt a lepel.

Az új Üvegtigris-film sajtótájékoztatója óta folyik a találgatás, vajon a hat jól ismert balek mellett kik alakítják a film három női szereplőjét, Nikit, Nórát és Fannyt.

Nos, immár nem titok: az Üvegtigris harmadik részének női főszereplőjét, Nikit Szabó Erika (a Barátok közt-tévésorozat Tildája) alakítja, Kamarás Iván feleségeként Pikali Gerdát láthatja a közönség, Fanny szerepében pedig a Magyar Színház tehetséges művésze, Ruttkay Laura tűnik fel a vásznon. A trilógia harmadik, akciódús és erotikától sem mentes része december 16-ától látható a mozikban.
Videónk a forgatásról

Niki (Szabó Erika), a dögös modellcsaj gyönyörű és ellenállhatatlan, természetes kisugárzásával még a Lalit megformáló Rudolf Pétert is rabul ejti. A jól menő ügyvéd (Kamarás Iván) vérbő, rámenős felesége, Nóra (Pikali Gerda) a saját és a férje sorsát egyaránt a kezében tartja. Legalábbis szeretné. Fanny (Ruttkay Laura) pedig egy visszafogott, ám talpraesett nő, akinek főfoglalatossága, hogy egy sikeres férfi szeretője legyen.

Az Üvegtigris 3. forgatókönyvét Búss Gábor Olivér, Hársing Hilda dramaturg és Rudolf Péter írták, az operatőr Kapitány Iván, a vágó Kiss Wanda, a rendező Rudolf Péter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik