Élet-Stílus

Forlán tehetetlennek érezte magát

Az uruguayi csapat sztárjátékosát sérülése zavarta a játékban, le is cserélték.

Az egyenlítő gólra még futotta erejéből, a hajrában azonban egyre erősebb fájdalmai miatt cserét kért Diego Forlán, a dél-afrikai futball-világbajnokság kedd esti elődöntőjében, a hollandokkal szemben 3-2-re elbukott mérkőzésen.

“Tehetetlennek éreztem magam, hogy nem vagyok teljesen rendben, és képtelen vagyok segíteni” – összegezte utóbb érzéseit a kényszerű lépés kapcsán a dél-amerikaiak Spanyolországban, az Atlético Madridnál légióskodó támadója, aki a 43. percben szerzett – akkor 1-1-et eredményező – bombagóljával négytalálatossá lépett elő a vb-n.

“Sajnos a meccs elejétől éreztem a combomat, amely az idő múlásával egyre jobban fájt, s mind inkább zavart a futásban, a vége felé pedig már nem is tudtam folytatni a játékot” – mondta az elődöntőt 84 percig bíró Forlán, akit csak az vigasztal, hogy a jelek szerint nem súlyos a sérülése, és valószínűleg játszhat a bronzmérkőzésen.

“Remélem, szombatra rendbe jövök, s pályára léphetek, akár a németekkel, akár a spanyolokkal csapunk majd össze a harmadik helyért” – jelentette ki a Celeste 31 éves sztárja.

Tippelj és nyerj velünk a Facebookon!

MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik