Élet-Stílus

A legszebb tizenegy

A 32 csapat mellé a vb alatt a nők megálmodnak egy harmincharmadikat is: egy válogatott a legjóképűbb focistáiból. Ennek a társaságnak a tagjai ugyan más-más színekben küzdenek, de közös bennük az, hogy színre lépésükkor még a futball iránt amúgy mérsékelten érdeklődő hölgyek is leomlanak a tévé előtti kanapéra.

A vb legsármosabb, posztoktól független “csapata”:

Carlos Bocanegra, amerikai – védő
Az Egyesült Államok csapatkapitánya feltehetően mexikói származású édesapjának köszönheti egzotikus megjelenését. A 31 éves focista már fiatalon, az egyetemi bajnokságban is megmutatta tehetségét. Évek óta európai klubokat erősít, jelenleg a Stade Rennes-ben játszik.

Carlos Bocanegra (MTI/EPA)

Carlos Bocanegra (MTI/EPA)

Kaká, brazil – középpályás
A világ egyik legjobbjának tartott focista szíve foglalt, a hölgyek csodálatát már csak távolról élvezheti. A brazilok példaképe nem csak játékával, hanem fantasztikus temperamentumával hódította meg az embereket. Kaká mélyen vallásos, minden gólja után köszönetet mond Istennek, a nők pedig valószínűleg inkább azért, hogy láthatják őt.

Kaká (MTI/EPA)

Kaká (MTI/EPA)

Iker Casillas, spanyol – kapus
Hűséges típus, legalábbis, ami a futballkarrierjét illeti: amióta focizik, a Real Madrid tagja. Magánéletében viszont inkább a változatosságnak hódolt, egészen addig, amíg tavaly össze nem ismerkedett a gyönyörű riporternővel, Sara Carboneróval. Az idei vb-n a barátnő azonban inkább kellemetlenségeket okozott a kapusnak, ami akár a szerelem végét is jelentheti.

Iker Casillas (MTI/EPA)

Iker Casillas (MTI/EPA)

Gianluigi Buffon, olasz – kapus
Az olasz nem csak a kaput, hanem házasságát is hűségesen védi. Felesége nem más, mint Alena Seredova modell, műsorvezető. Az itáliai „szépfiú” joggal állhatna be a hölgyek álom-csapatába, hiszen az összes olasz magazin egyöntetűen örökös helyet bérelne neki a legsármosabb focisták páholyába.

Gianluigi Buffon (MTI/EPA)

Gianluigi Buffon (MTI/EPA)

Yoann Gourcuff francia – középpályás
A bretagne-i születésű francia szereti a gömbölyded formákat. Nem is csoda, hiszen már szülei is a labdajátékok szerelmesei voltak, az ifjabbik Gourcuff apja nyomdokaiba lépve pedig a foci mellett döntött. Magánéletét a kamerák kizárásával éli, egyedül a pályán élvezi a nyilvánosságot.

Yoann Gourcuff (MTI/EPA)

Yoann Gourcuff (MTI/EPA)

Cristiano Ronaldo, portugál – középpályás
„Kiköpött” szívtipró, aki a spanyoloktól elszenvedett vereséget egy illetlennek minősített –amúgy tipikus focista-gesztussal véleményezte. A nemzetközi sajtónak ezzel lehetőséget nyújtott megtippelni azt, hogy sikerült-e vajon eltalálnia az operatőr lábát. A világ legdrágább játékosa ettől függetlenül a nők kedvence, számos hódítással büszkélkedhet.

Cristiano Ronaldo (MTI/EPA)

Cristiano Ronaldo (MTI/EPA)

David James, angol – kapus
A sármos focista a pályán kívül különböző divatmárkák arcaként is hódít, jótékony ügyeket támogat, és nem csak szereplője az újságcikkeknek, hanem olykor szerzője is.

David James (MTI/EPA)

David James (MTI/EPA)

Diego Forlán, uruguayi – csatár
Sajnos Diego szíve is foglalt, a modellként dolgozó 21 éves Zaira tett rá lakatot. A hölgyek ettől függetlenül folyamatosan bombázzák a focistát, de úgy tűnik ő egyelőre saját kapura játszik.

Diego Forlán (MTI/EPA)

Diego Forlán (MTI/EPA)

Rafael van der Vaart, holland – középpályás
Minden nő álma. Nem csak jóképű és sikeres, hanem mintaapa és -férj is. Gyönyörű műsorvezető feleségéről a közelmúltban derült ki, hogy mellrákban szenved, a középpályás pedig példás odaadással és szeretettel tartott ki mellette, és segítette a felépülésben.

Rafael van der Vaart (MTI/EPA)

Rafael van der Vaart (MTI/EPA)

Nikita Rukavytsya, ausztrál – csatár
Az ukrán származású futballista 14 évesen hagyta el hazáját és költözött szüleivel Ausztráliába. Az év játékosának is megválasztott focista a mostani vb-n nem csak Ausztrália, hanem a legsármosabb focisták klubjának csapatát is erősíti.

Nikita Rukavytsya (MTI/EPA)

Nikita Rukavytsya (MTI/EPA)

Roque Santa Cruz, paraguayi – csatár
A legszebb játékos volt 2006-ban – legalábbis egy német lap szerint. Fiatal kora ellenére már férj és apuka, a női rajongók legnagyobb bánatára.

Roque Santa Cruz (MTI/EPA)

Roque Santa Cruz (MTI/EPA)

És az álomcsapat „felügyelője”:
Kassai Viktor, magyar – játékvezető
A nemzetközi meccseket profin irányító bíró méltó vezetője lehetne a vb legsármosabb csapatának is, adottságai mindenesetre abszolút lehetővé tennék ezt…

Kassai Viktor (MTI/EPA)

Kassai Viktor (MTI/EPA)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik