Élet-Stílus

Szépségek vb-je

A válogatott focisták mellett párjaik is nagy népszerűségnek örvendenek, már külön elnevezést is kaptak: ők a WAG-ek (wifes and girlfriends). A WAG-ek többségében nagyon csinosak, modellek, tévések, és olykor nekik tulajdonítják egy-egy focista kiemelkedően jó, illetve csapnivaló teljesítményét is.

Vegyük sorra a vb-n szereplő játékosok legnépszerűbb, legszebb feleségeiket és barátnőiket!

Christiano Ronaldo barátnője Irina Shayk, fürdőruhamodell

A 25 éves csapatkapitány és a nála 1 évvel fiatalabb modell kapcsolata még friss, a világbajnokság előtti hétvégén Korzikán jachtozgattak, ezután derült fény kapcsolatukra. Az orosz származású lány sikeres a szakmájában, pár évvel ezelőtt ő lett Miss Cseljabinszk, később pedig a hárommilliós példányszámú Sports Illustrated című lap fürdőruhamodellje. Közös pontjuk, hogy mindkettőjüket fotózták már Armani fehérneműben, hiszen Ronaldo az év elején átvette Beckham helyét a márka kampányában, barátnője pedig a nyári kampány reklámarca. Ennek fotózása egybeesett a világbajnoksággal, de Ronaldo nyugodt lehet, mert párja kizárólag szakmai kötelességből hempergett modellfiúkkal a tengerparton.

Irina Shayk

Irina Shayk (MTI/EPA)

Iker Casillas barátnője Sara Carbonero,
riporter

A spanyol válogatott tagjainak megtiltották, hogy magukkal
vigyék barátnőiket a vb-re, egy kivétel mégis akadt: Casillas barátnője,
a 26 éves gyönyörű riporterlány Sara munkája miatt volt jelen a
stadionban. A focista és a tévés egy éve alkotnak egy párt, és bár a
lányt egy amerikai férfimagazin tavaly az év legszexisebb
sportriporterének választotta, voltak, akik mégsem örültek jelenlétének
az idei vb-n. Többen neki tulajdonítják, Casillas gyenge játékát a
svájciak elleni meccsen, mivel Sara éppen a kapu mögött foglalt helyet,
egyesek szerint ezzel elterelve Casillas figyelmét a játékról. A meccs
végeztével ráadásul pont ő készített párjával interjút, amelyben
nekiszegezte a kínos kérdést: „Hogy szúrhattad el ennyire?”. A pár
egyébként tavaly ismerkedett meg, éppen Dél-Afrikában, a Konföderációs
Kupán.

Sara Carbonero

Sara Carbonero (MTI/EPA)

Kaká felesége Caroline Celico

A 28 éves játékos öt évvel ezelőtt vette feleségül Carolinét, az esküvőn a brazil válogatott tagjai is jelen voltak. Két évvel ezelőtt született meg közös gyermekük, Luca Celico Leite. A most 22 éves futballistafeleség nagy népszerűségnek örvend, olvasói szavazatok alapján a legszebb hölgynek választották a vb-n szereplő játékosok párjai közül. A fiatal anyuka férjéhez hasonlóan szolid természetű, igyekszik elkerülni a bulvárt és nyugodtan élni párjával, akivel még tiniként jött össze.

Caroline Celico és férje (MTI/EPA)

Caroline Celico és férje (MTI/EPA)

Rafael van der Vaart felesége Sylvie
van der Vaart
televíziós műsorvezető

A 32 éves Sylvie nem
híres férje árnyékában él, ő is szép eredményeket könyvelhet el magának:
televíziós pályája rendkívül sikeres, valamint 2003-ban Hollandia
legszexisebb nőjévé választották. Ezután jött össze a válogatott
focistával, majd 2005-ben össze is házasodtak. Sylvie-nél tavaly
mellrákot diagnosztizáltak, gyógyulása sikeresnek tűnik.

Sylvie van der Vaart (MTI/EPA)

Sylvie van der Vaart (MTI/EPA)

Gianluigi Buffon felesége, Alena Seredova modell, műsorvezető

Buffon 31 éves felesége keresett modell, 15 éves kora óta van a szakmában, 20 évesen pedig Csehország szépségkirálynőjévé választották. Két közös gyermekük van, és házasságukat állítólag felhőtlen boldogságban töltik. A csinos anyuka szerepelt már a Penthouse, a Playboy, a Spy és az Extreme magazinok címlapjain, egy olasz tévéműsorban pedig műsorvezetőként dolgozott.

Alena Seredova (MTI/EPA)

Alena Seredova (MTI/EPA)

Steven Gerrard felesége Alex Currant divatújságíró

A 28 éves Alex, mielőtt férjével összejött, műkörmösként dolgozott, ma már a Daily Mirrornál divatújságíró és modell. A focistával 2002-ben ismerkedtek meg, és 2 év múlva házasodtak össze. A csinos Alex a balhékat sem veti meg, 2006 augusztusában letartóztatták Liverpoolban, mert „összeszólalkozott” egy tinilánnyal egy étterem előtt.

Alex Currant (MTI/EPA)

Alex Currant (MTI/EPA)

Wayne Rooney felesége Coleen Rooney modell

Szépségek vb-je 7

Coleen nyolc általánost végzett, majd bolti eladóként dolgozott, mígnem beköszöntött az életébe a focista, innentől kezdve modell lett, és saját tévéműsora van.

A 24 éves futballistafeleség nem is titkolja azt a tényt, hogy a focistával való kapcsolatának köszönheti felívelő karrierjét. Két éve házasodtak össze, közös gyermekük is van már.

Lionel Messi barátnője Antonella Corruzzo diák

Szépségek vb-je 7

A sokak által irigyelt hölgy egy egyszerű argentin diáklány, aki egy fesztiválon ismerkedett meg a híres labdarúgóval, egy évvel ezelőtt. Antonella igyekszik elkerülni a bulvárt, és ismert párja ellenére szolid, hétköznapi életet élni, botrányok és hírverés nélkül. Bár szinte semmit nem lehet tudni kapcsolatukról, azt rebesgetik, hogy az idei év végén szeretnének összeházasodni.

Ilyen hölgyek társasága csak segítheti a sikeres karriert – gondolja mindenki, ez valószínűleg így is van, bár olykor egy hiba után többekben felmerül, hogy talán magánéleti okai lehetnek a rossz játéknak. Így volt ez Robert Green esetében is, aki az Egyesült Államok elleni meccsen érthetetlen módon engedett be egy labdát a kapujába. Többek szerint közelmúltbeli szakítása tette dekoncentrálttá, bár a focista menedzsere ezt cáfolta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik