Élet-Stílus

Komoly meccset vezethet Kassai

Kassai Viktor nem vezet meccset a negyeddöntőben, így elképzelhető, hogy később, az elődöntőben, esetleg a helyosztókon kap szerepet a vb-n.

A magyar „spori” segítőivel, Erős Gáborral és Vámos Tiborral eddig nagyszerűen helytállt a világbajnokságon, a Brazília – Észak-Korea, az Uruguay-Mexikó és az Egyesült Államok-Ghána mérkőzésen sem lehetett (nem is volt…) panasz a teljesítményére.

A nemzetközi szövetség (FIFA) kedden csökkentette a bírók létszámát, a bakizóknak menniük kellett, Kassai azonban a játékvezetői keret tagja maradt, ugyanakkor nem kap feladatot a negyedöntőben, ezt pedig azt jelentheti, hogy komolyabb meccs vár rá később az elődöntőben, esetleg a helyosztókon. Jó előjel mindenesetre, hogy FIFA a pekingi olimpia döntőjét is rábízta a magyar bíróra, aki nem is okozott csalódást.

A negyeddöntőben japán, portugál, üzbég és guatemalai bíró fújja majd a sípot. A holland-brazilon Nismiura Juicsi, az urguayi-ghánain Olegario Benquerenna, az argentin-németen Ravshan Irmatov, a paraguayi-spanyolon pedig Carlos Batres dirigál.

Kassai nem nyilatkozhat

Telefonon kerestük Kassai Viktort, aki udvariasan megköszönte az érdeklődést, de a kérdéseinkre nem akart válaszolni. Annyit közölt, hogy a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) nem engedélyezi a játékvezetőknek a nyilvános megszólalást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik