Élet-Stílus

Samuel nem játszik Mexikó ellen

Az argentin csapat sajtótájékoztatóján Diego Maradona szövetségi kapitány bejelentette, hogy Walter Samuel nem játszik a Mexikó elleni nyolcaddöntőben. Nicolas Burdisso helyettesíti.

Amit sokan sejtettek, azt Diego Maradona megerősítette: a Dél-Korea elleni csoportmeccsen izomhúzódást szenvedő, s a Görögország elleni találkozót épp emiatt kihagyó, Walter Samuel állapota nem javult jelentőset, így nem kockáztatják meg a szerepeltetését.

Az argentin sajtó ugyan optimista volt atekintetben, hogy a belső védő visszatér vasárnap, a sajtótájékoztatót ezúttal is egyéni show-elemekkel gazdagító Maradona lehűtötte a kedélyeket.
„Samuel egyelőre nincs rendben, és én nem kockáztatok. A kezdő tizeneggyel kapcsolatban pedig ne kérdezzenek, túl sok errefelé a mexikói” – zárta le mondandóját a kapitány, akinek Juan Sebastian Verón miatt is főhet a feje.

Az irányító középpályás játszott ugyan a görögök ellen, de továbbra sem száz százalékos – amennyiben pihenőt kap, az európaiak ellen remekül játszó Maxi Rodriguez léphet a helyére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik