Élet-Stílus

Javult Schweinsteiger állapota

A ghánaiak elleni 1-0-s győzelemmel zárult találkozón megsérülő középpályás szombaton már együtt gyakorolt a társakkal, a csapatfőnök Oliver Bierhoff szerint elképzelhető, hogy játszik Anglia ellen.

A combizom-húzódást szenvedő Bastian Schweinsteiger úgy tűnik megnyerte külön csatáját az idővel, a németek belső középpályása szombaton már edzett, igaz, a kicker.de-nek nyilatkozó Oliver Bierhoff szerint „csak könnyített edzést végzett, és vasárnap délelőtt dől el, játszhat-e az angolok elleni nyolcaddöntőben”.

A 25 éves védekező középpályás/hátravont irányító esetében Joachin Löw alighanem fellélegezhet, hisz szombaton kiderült, a hasfal-húzódásra panaszkodó Cacau vasárnap biztos nem léphet pályára, míg a szintén Ghána ellen megsérülő Jerome Boateng játéka is kétséges.

A németek edzőtáborából jelentkező ZDF tv-csatorna kommentátora szerint az egymás közötti labdás játékban Schweinsteiger és Boateng is az „első csapat” mezét viselte, igaz, ez sokat nem jelenthet, hisz a Boatenggel egy poszton lévő Badstuberen is a fehér mez feszült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik