Élet-Stílus

Robben: jutalom volt a játék

A Kamerun ellen visszatérő holland szélső ígéri, fog jobban is játszani.

A Kamerun elleni 2-1-es holland győzelemmel zárult csoportmérkőzésen Arjen Robben csereként lépett a pályára, s a támadó a neki jutó rövid idő alatt is letette a névjegyét. Több remek elfutása közül az egyiket egy hatalmas kapufával zárta, s ez gólpassznak bizonyult, ugyanis a kipattanót Klaas-Jan Huntelaar a hálóba továbbította.

A Bayern támadója a Magyarország elleni barátságos felkészítő mérkőzésen sérült meg, s a holland szakvezetés óvatos duhajnak bizonyult – addig „jegelte” talán legjobb játékosát, amíg az a lehető legjobb állapotba került (az előzetes jelentések még arról szóltak, hogy Robben már a dánok elleni első mérkőzésen szerepelhet).

„Fontos pillanat ez nekem, ezért hajtottam egész évben, és az itteni edzéseken is” – nyilatkozta az elérzékenyült Robben. „Hosszú út vár ránk, s nekem nagyon sokat kellett dolgoznom ahhoz, hogy legalább a pályára léphessek. Úgy fogom fel mint egy jutalmat. Még messze nem vagyok száz százalékos állapotban, de további négy napom van arra, hogy ez javuljon.”

Tippelj és nyerj velünk a Facebookon!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik