Élet-Stílus

Csokoládé egyenesen az álmokból

Egy magyar fiatalember megvalósítja az édesszájúak legtitkosabb vágyait is: olyan csokoládét készít, amit mindenki saját ízlése szerint állíthat össze.

A chocoMe alapötlete tulajdonképpen a pizzából származik, hiszen annak épp az az egyik varázsa, hogy mindenki olyan feltéttel eszi, amilyet szeret. Miért ne lehetne ezt a logikát a csokoládéra is alkalmazni? Ezt a kérdést tette fel magának Mészáros Gábor, aki megvalósította a chocoMe koncepcióját. Olyan csokoládékat készít, amelyek egyediek, személyre szabottak és minőségi összetevőkből készülnek.

A koncepció szlogenje „Álmodja meg csokoládéját…és aztán valósítsa is meg”, nem véletlenül. A csokoládékészítés folyamata pontosan így zajlik. A nyalánkság elkészítéséhez a chocoMe háromféle csokoládét használ, melyek mindegyike a belga Callebaut-tól érkezik és természetesen prémium kategóriás: 100 százalék kakaóvajból készülnek és eredeti bourbon vaníliát tartalmaznak. Az ízesítéshez a chocoMe 80 különféle, jórészt Olaszországból, Franciaországból és Németországból importált hozzávalót használ fel, melyek lehetnek gyümölcsök, olajos magvak, fűszerek, vagy akár 23 karátos, ehető aranypelyhek is.

Ajánlott linkek:

A chocoMe weboldala – itt elkészítheti saját csokoládéját

Ajánlott videó

Olvasói sztorik